Malerfirmaet KG Hansen

- vi påtager os hele paletten af maleropgaver

Med over 10 års erfaring som maler og med stor passion for faget, driver Kristian Gabs Hansen Malerfirmaet KG Hansen, der er en enkeltmandsvirksomhed oprettet i 2016. Tilfredshed er topprioritet i firmaet, og derfor sættes der en stor ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Vi lytter til kundernes ønsker og byder naturligvis ind med faglig ekspertise, hvis opgaven kræver særlig behandling. Ingen opgaver er for store eller små, og vi påtager os alle maleropgaver indendørs såvel som udendørs for både private kunder og erhvervskunder på hele Sjælland.

Når en kunde henvender sig, tages der god tid til at gå alle detaljer igennem. Kunden skal føle sig tryg ved det arbejde, der skal udføres, og det er bedre, at kunden spørger én gang for meget end én gang for lidt. Gennem god dialog og fælles forståelse opnår vi de bedste resultater og af samme grund tages alle ønsker, behov og forslag seriøst. Professionel rådgivning tilbydes omkring farve- og materialevalg, da vi har erfaringen, og vi hjælper med at finde frem til den bedste løsning ift. lang holdbarhed, et smukt udtryk, og hvad der bedst kan betale sig.

Når aftalen er på plads, er vi effektive. Aftaler og deadlines overholdes, og vi møder derfor til tiden og lever op til vores forpligtelser. Ved større fagentrepriser har vi gode kontakter til kollegaer inden for malerfaget. Professionelle som vi stoler på, og som vi gennem årene har arbejdet meget med.

Et kort overblik over vores ydelser i Malerfirmaet KG Hansen er listet op nedenfor.

Indendørs

- Afrensning af gammelt tapet
- Fuldspartling af loft og vægge
- Opsætning af filt, væv, og tapet
- Maling af loft og vægge
- Maling af træværk

Udendørs

- Vedligeholdelse af vinduer
- Facaderenovering
- Maling af sommerhuse
- Diverse specialopgaver

Kontakt os og lad os finde en løsning i fællesskab.