Previous
Next

OM MALERFIRMAET KG HANSEN

Vi påtager os hele paletten af maleropgaver

Med over 12 års erfaring som maler og med stor passion for faget, driver Jeg Kristian Gabs Hansen Malerfirmaet KG Hansen, der er en enkeltmandsvirksomhed oprettet medio 2016.

Jeg bestræber mig altid på at udføre et ordentligt stykke arbejde samt et godt stykke håndværk. Derfor er det ofte og mig selv du/I ser udfører arbejdet. Godt håndværk er simpelthen min store passion.

Siden oprettelsen har firmaet udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra kunder, der er tilfredse med arbejdet. Tilfredshed er topprioritet i firmaet, og derfor sættes der en stor ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Vi lytter til kundernes ønsker og byder naturligvis ind med faglig ekspertise, hvis opgaven kræver særlig behandling.

Ingen opgaver er for store eller små, og vi påtager os alle maleropgaver indendørs, såvel som udendørs, for både private kunder og erhvervskunder på hele Sjælland.

Når en kunde henvender sig, tages der god tid til at gå alle detaljer igennem. Kunden skal føle sig tryg ved det arbejde, der skal udføres, og det er bedre, at kunden spørger én gang for meget end én gang for lidt. Gennem god dialog og fælles forståelse opnår vi de bedste resultater og af samme grund tages alle ønsker, behov og forslag seriøst.

Professionel rådgivning tilbydes omkring farve- og materialevalg, da vi har erfaringen, og vi hjælper med at finde frem til den bedste løsning ift. lang holdbarhed, et smukt udtryk, og hvad der bedst kan betale sig.
Når aftalen er på plads, er vi effektive. Aftaler og deadlines overholdes, og vi møder derfor til tiden og lever op til vores forpligtelser. Ved større fagentrepriser har vi gode kontakter til kollegaer inden for malerfaget. Professionelle som vi stoler på, og som vi gennem årene har arbejdet meget med. Totalentrepriser kan firmaet også klare, da vi også har gode samarbejdspartnere inde for andre håndværksbrancher.

ADRESSE

Malerfirmaet KG Hansen

Carl Jacobsens Vej 17C, 2500 Valby

CVR NR : 37558567

TELEFONTIDER

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00

Fredag: Kl. 8.00 - 15.00

Lørdag & Søndag: Lukket

KONTAKT INFO

Kristian Gabs Hansen