Tilfredshed er topprioritet i firmaet, og derfor sættes der en stor ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde

Vi udfører

Hvad siger kunderne om os

Vi sætter altid stor pris på feedback fra vores kunder - og vil blive glade for en anbefaling fra dig!

Vi fik i 2012 malet vores tidligere lejlighed af firmaet kghansen. Da vi var yderst tilfredse med resultatet valgte vi igen firmaet til total indvendig renovering af patriciervilla i foråret 2018. Aftaler blev overholdt og det færdige resultat præget af faglig stolthed og omhu.

K Vindfeld

Jeg købte en lejlighed i et byggeforeningshus fra 1920 på Østerbro i efteråret 1917. Lejligheden, vinduer og træværk trængte mildt sagt til en kærlig hånd mht til maling, tapetsering, og træværk. Det var en temmelig omfattende opgave, som Kristian kastede sig med stor energi og entusiasme og leverede hele herligheden i tiptop stand. Jeg er yderst tilfreds med arbejdet, hastigheden og prisen. Også så gjorde det heller ikke noget at Kristian er en fin fyr ?

Jesper Christensen

Malerfirmaet KG Hansen blev i efteråret 2017 anbefalet os til at male alt udvendigt træværk, på nær vinduer, samt alt indvendigt (vægge, lofter og paneler). God rådgivning. Rigtig godt håndværk og tidsplanen blev holdt. Kan anbefales. Prisen var som forventet i forhold til den kvalitet vi ønskede.

Bo Johansen

Godt og reelt malerarbejde! Fik malet køkken og ordnet loft i forbindelse med istandsættelse af lejlighed efteråret 17. Fin rådgivning og dejligt med fleksibilitet når der skal koordineres med flere håndværkere.

Kasper e

Har du et byggeprojekt

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.