Kan du anbefale Malerfirmaet KG Hansen

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

Rating: 5

13 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • KG Hansen blev anbefalet af en kollega og jeg må sige at både min kone og jeg er ovenud godt tilfreds med deres arbejde. Vi fik malet én af vores etager fra a – z og det blev et rigtig flot resultat.

 • Vi er mere end tilfredse med det fine stykke arbejde, der er blevet lavet. Både kvalitet og hastighed var upåklagelig. Vi benytter samme firma igen en anden gang, og giver vores varmeste anbefalinger videre.

 • KGHansen har malet alt indvendigt træværk i vores hus og resultatet er fantastisk! Efter en større totalrenovering måtte vi konstatere at det indvendige malerarbejde ikke var udført tilfredsstillende af vores entreprenør. KGHansen påtog sig opgaven med stor forståelse for hvad det var vi ønskede, og har igennem hele processen være nemme at tale med, kompetente og gode til at foreslå løsninger. De udførte arbejdet grundigt med slibning, grunding og maling, så alle døre, karme og paneler nu står superskarpt. Vi er ovenud tilfredse med kvaliteten af malerarbejdet og kan på det varmeste anbefale firmaet.

  Rating: 5
 • Kristian har udført udvendigt malerarbejde på vores rækkehus. Det har han gjort til vores fulde tilfredshed, og hans arbejde er af høj kvalitet.

 • Jeg købte i fjord en lejlighed, som skulle istandsættes fordi det var en tidligere tandklinik. Her var Kristian super behjælpelig med ideer til hvordan lejligheden kunne udnytte sit potentiale til fulde. Efter at have udført sine ideer, er jeg ovenud begejstret for hans fantastiske stykke arbejde, og ikke mindst den punktlig og professionalisme han udviste gennem sit arbejde. Her et år efter arbejdet er fuldført, er der ikke en eneste finger at sætte på projektet!
  Kan klart anbefales.

  Rating: 5
 • Det er en fornøjelse at entrere med Kristian og hans folk.
  De komme til tiden
  Arbejdet er kendetegnet ved høj kvalitet og akuratesse
  Og så er de nemme at snakke med

  Lone & Knud

 • Jeg købte en lejlighed i et byggeforeningshus fra 1920 på Østerbro i efteråret 1917. Lejligheden, vinduer og træværk trængte mildt sagt til en kærlig hånd mht til maling, tapetsering, og træværk. Det var en temmelig omfattende opgave, som Kristian kastede sig med stor energi og entusiasme og leverede hele herligheden i tiptop stand. Jeg er yderst tilfreds med arbejdet, hastigheden og prisen. Også så gjorde det heller ikke noget at Kristian er en fin fyr 🙂

  Rating: 5
 • Vi fik i 2012 malet vores tidligere lejlighed af firmaet kghansen. Da vi var yderst tilfredse med resultatet valgte vi igen firmaet til total indvendig renovering af patriciervilla i foråret 2018. Aftaler blev overholdt og det færdige resultat præget af faglig stolthed og omhu.

  Rating: 5
 • Vi har fået malet sommerhus udvendigt efterår 2017 .Huset står flot og indbydende .Arbejdet er udført efter aftale og til god pris
  B.Strømsholt

  Rating: 5
 • Malerfirmaet KG Hansen blev i efteråret 2017 anbefalet os til at male alt udvendigt træværk, på nær vinduer, samt alt indvendigt (vægge, lofter og paneler). God rådgivning. Rigtig godt håndværk og tidsplanen blev holdt. Kan anbefales. Prisen var som forventet i forhold til den kvalitet vi ønskede.

  Rating: 5
 • Har fået malet udendørs træværk. Det holder stadig her flere år efter. Ingen afskalning, fordi bundbehandling blev udført perfekt.

  Rating: 5
 • Godt og reelt malerarbejde! Fik malet køkken og ordnet loft i forbindelse med istandsættelse af lejlighed efteråret 17. Fin rådgivning og dejligt med fleksibilitet når der skal koordineres med flere håndværkere.

  Rating: 5
 • Jeg har været supertilfreds med det udførte malerarbejde. Arbejdet blev udført august 2016. Vægge, lofter og alt træværk fik en solid omgang. Firmaet var optaget af at levere kvalitet og var ordholdende i forhold til indgåede aftaler. Jeg kan absolut anbefale det.

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *